Edith van der Horst ook bij verkiezingen Westerwolde op één

Persbericht

Vlagtwedde; Tijdens het landelijke congres van de Partij voor de Dieren in Doorn, afgelopen zondag, werd de kandidatenlijst voor de verkiezingen voor het nieuwe Westerwolde goedgekeurd. En daarmee is het definitief: De Partij voor de Dieren gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing in november, met opnieuw Edith van der Horst als lijsttrekker.

 

De fractie van de Partij voor de Dieren is heel blij dat nu definitief is dat de Partij voor de Dieren wederom mee mag èn gaat doen met de verkiezingen eind dit jaar. “Het is belangrijk dat we door mogen. Er komen door ons onderwerpen op tafel waar nooit eerder over gesproken is. Er komen nu zaken aan bod waar nooit eerder over nagedacht is. Punten die wij op tafel leggen worden door andere partijen overgenomen. We hebben, sinds we in de raad zitten, duidelijk invloed gehad en willen deze invloed ook de komende jaren blijven uitoefenen.“; aldus Edith van der Horst tijdens het partijcongres.

De andere namen op de lijst zijn: 2. Anneke Janse, 3. Judith Möller, 4. Cobie de Jongh, 5. Jozefine Benjamin-Klaassen & 6. Marcel van Vliet